Gezag met een glimlach!

Deze geaccrediteerde teamtraining van een dag geeft je als leerkracht tools en tips om orde in de klas te creëren, te hebben en te houden! De theoretische basis voor deze training is gelegd door onze ervaring binnen en buiten het onderwijs te combineren met hedendaagse inzichten uit de  literatuur.

ons uitgangspunt voor orde houden, is het natuurlijke gezag van iedere onderwijzer. Dit vormt voor ons de basis om met het team aan de slag te gaan. Een tikkeltje ouderwets soms, maar ook verrassend verfrissend. We zorgen voor een afwisselend en prikkelend programma, dat niet voor niets met 16 studiepunten is geaccrediteerd door het lerarenregister!

Eigen veiligheid eerst. Lars Doorduijn is naast trainer ook werkzaam als ambulancechauffeur. Het motto van eigen veiligheid is voor hem een tweede natuur geworden. Dit geldt ook in het onderwijs. Jij moet je als leerkracht veilig voelen in je team, in je klas. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het niet altijd. Orde in de school draagt daaraan bij. Daarom: Gezag met een Glimlach!